Mats Bildblogg

... bilder från här och nu och där och då...

Dag 107 - före försäsongen

Premiärturen med husbilen går till Öland. Idag stannade vi i Sandvik, en liten fiskeby mellan Borgholm och Byxelkrok. Vi har hittat en fin plats i hamnen vid en stenig strand. Här finns en spännande fiskrestaurang men den är tyvärr inte öppen. Tur att vi hade nyrökt lax och romsås i kylen. Vår önskan var att åka till Öland när det är försäsong och vi tyckte denna vecka passade bra. Nu är våren så försenad även här så detta är mer att benämna som före försäsongen. Men vi har det bra och solen skiner. 

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

nr 8

nr 9

nr 10

Hej så länge ... //Mats

Inlagt 2013-04-17 20:37 | Läst 3651 ggr. | Permalink
Trevliga bilder från ett trevligt ställe. Jag antar att det var stängt i väderkvarnen också. Där serverar de annars en fantastiskt god lufsa, som väl nästan är ett måste när man är på Öland.

/Torbjörn
Svar från Mats Andersson 2013-04-17 21:42
Tack Torbjörn för din kommentar. Den fina kvarnen är stängd liksom den fina restaurangen i hamnen. I morgon ska vi till Borgholm och se oss omkring. //Mats
Trevligt att se fina bilder från Öland - förr var Norra Öland den plats där jag tillbringade många semestra med familjen genom att hyra hus och även med husvagn - så jag har fina minnen därifrån! Ha en fortsatt bra vecka där! // Sören
Svar från Mats Andersson 2013-04-17 22:25
Tack Sören. Ja Öland har sin charm. Ha det bra själv.//Mats
Trevlig bilder från turen till Öland med er rullande sommarstuga! Ska försöka besöka Öland själv i framtiden/ Ha det gott!
Svar från Mats Andersson 2013-04-18 09:25
Tack Danne, ha det gott //Mats
Vad mysigt att kunna åka iväg med husbil!
Fina bilder blev det!
Ha det så gott!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg