Mats Bildblogg

... bilder från här och nu och där och då...

Trädgårdssysslor

Jag gillar vår trädgård. Den tillför något under alla årstider. Om inte annat utvidgar den zonen för att få mig känna mig hemma till att infinna sig  redan när jag kliver innanför tomtgränsen. Den kräver dock skötsel och jag har ett litet initialt motstånd mot trädgårdsarbete. Men som tur är så behövs det inte så mycket jobb för att uppnå en anständig nivå och jag tycker dessutom att det är ganska trevligt när jag väl kommer igång. Därefter kan jag ägna mig åt favoritsysslan att gå en sväng med kameran. 
På gräsmattan växer det vilda vivor, både gula och röda. Dom är väldigt vackra men eftersom de växer på fel plats är de väl att betrakta som ogräs. Enklast vore väl att låta gräsklipparen fullfölja sin metodiska rätlinjiga kurs men jag väljer att väja. Jag står ut med att det finns lite skönhet även där den inte ska vara. Det är till och med lite vackert i sig.

   

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

Hej så länge … // Mats

Inlagt 2015-05-09 20:35 | Läst 2042 ggr. | Permalink
Visst är det härligt med trädgård och dess blomning....
Fina bilder...
Svar från Mats Andersson 2015-05-10 12:23
Tack Monica för din kommentar. Ha en bra söndag // Mats
Blomster i trädgården piggar upp sinnet ordentligt har jag märkt! Du verkar ha fin blommor i din kan man se på bilderna som också blev fina!
Svar från Mats Andersson 2015-05-10 12:23
Tack Danne för din kommentar. Ha en bra söndag // Mats



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg