Mats Bildblogg

... bilder från här och nu och där och då...

Visbyvyer

Jag har tidigare varit på Gotland ett tiotal gånger och i helgen var det dags för ytterligare ett besök. Vi var ett kompisgäng från skoltiden som hade förlagt en återträff till Visby. Förutom trevlig social samvaro med många minnen, glada skratt, god mat och dryck så fanns det utrymme för en fotopromenad.
Varje vrå av Visby är redan dokumenterad av besökare med välfyllda minneskort i sina kameror. Förmodligen hittar vi också i stort sett samma vinklar för att fotografera de kända motiven. Men det kändes ändå som en högtidsstund att få flanera i den fina staden och få ta just min version av alla liknande bilder :)   

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

nr 8

nr 9

nr 10

nr 11

nr 12

nr 13

nr 14

nr 15

nr 16

Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2015-09-08 23:14 | Läst 1846 ggr. | Permalink
Vilka glada, härliga Visbybilder Mats! Det ser (för mig) mer lockande ut också nu när det inte är fullt med folk på gatorna/ Björn T
Svar från Mats Andersson 2015-09-09 18:58
Tack Björn! Ja det är en bra tidpunkt att besöka Visby på nu när turistsäsongen nästan är över. Ha det gott // Mats
Det är en ö med en fascinerande historia (inklusive den danska delen). "Gulland" som den kallades på danska på den tiden. Senare ett pirat boet!
Jag har alltid velat besöka ön men nu är det nog för sent. Vi får se.
Mycket vackra bilder Mats.
Hälsningar från Erik / DK
Svar från Mats Andersson 2015-09-09 19:02
Hej Erik! Jag kan rekommendera ett besök på Gotland. Speciellt om du är intresserad av historia. Vår värd i Visby guidade oss genom staden och berättade om historiska händelser. Danmark är ju en viktig del av den :) // Mats



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg