Mats Bildblogg

... bilder från här och nu och där och då...

Boken om Strömsholms kanal

nr 1 - Nu är äntligen boken, med mina bilder och Anders Berlins texter, klar

nr 2 - vi har hållit på i fem år och många av bilderna har jag visat tidigare här på Fotosidan

nr 3 - vi är själva väldigt nöjda med boken men blir extra glada när den får en så fin recension i tidskriften "Min husbil" 

nr 4 - här kan man också vinna boken, men om du inte litar på turen och är intresserad av köpa boken finns den att beställa hos flera bokhandlare på nätet eller också kan du köpa den av mig :)

Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2021-06-04 21:46 | Läst 2069 ggr. | Permalink
bra jobbat
Svar från Mats Andersson 2021-06-04 22:33
Tack Peter! Ha det gott // Mats
Snyggt jobbat.
// Conny
Svar från Mats Andersson 2021-06-05 07:21
Tack Conny! Ha det gott // Mats
Grattis till boken, ”Anders”! Jag funderar alltid på övriga innehållets sanningshalt i en artikel om inte ens tidningen kan sätta ut rätt namn på en bild. Förhoppningsvis så fanns där inga andra fel! :-)
Mvh
Fredrik
Svar från Mats Andersson 2021-06-05 10:08
Tack Fredrik! Observant av dig att notera felet med namnen :) Ha det gott // Mats
Tjusigt! Eftersom jag själv bor med utsikt över södra slussporten i Ramnäs antar jag att denna bok hamnar i bokhyllan här. Vet du om boken finns hos några fysiska bokhandlare i närheten?
Svar från Mats Andersson 2021-06-05 10:40
Hej Mark! Trevligt att du är nyfiken på boken. Jag vet att den snart kommer att kunna köpas på Borgåsunds restaurang. Akademibokhandeln i Arboga lär ha den. Men den är alldeles ny och jag förmodar att den snart finns hos flera bokhandlare i kanalens kommuner. Du kan kontakta mig på "mats.lars.andersson@gmail.com" om du vill att jag skickar dig ett exemplar. Ha det gott // Mats
markm 2021-06-19 21:39
Nu har boken anlänt! Innan den hamnar i bokhyllan ska den lusläsas; jag har bara hunnit bläddra så här långt men redan det var kul.
Den ser jättefin ut. Bra jobbat att få ihop en sådan bok och bilderna du visar här och som jag sett tidigare är väld värda att visas i bokform.
Hälsningar Lena
Svar från Mats Andersson 2021-06-05 13:21
Tack Lena! Det har varit så roligt och lärorikt att jobba med projektet. Ha det gott // Mats
Grattis, vad roligt! Det ser ut att vara en fin bok och roligt att få ut dina bilder på riktigt. Vi har ju följt projektet här då och då, många hälsningar/ Björn
Svar från Mats Andersson 2021-06-06 08:12
Tack Björn! Ja det är väldigt roligt och hela projektet har känts meningsfullt och har varit lärorikt. Ha det gott // Mats



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg